Welkom

Logo Harpoenmedia.nl audio tekst visie

Hier bent u op het juiste adres voor alles op het gebied van audio, tekst en visie. Wij zetten uw boodschap zó op papier of om in beeld en geluid zodat het geschikt is voor ieder luisterend oor en nauwlettend oog.

Digitaliseren van oud beeldmateriaal is onze specialiteit. Wij zorgen ervoor dat alles wat op tape of dia staat wordt overgezet naar een dvd of andere digitale drager. Zo blijven uw herinneringen aan vervlogen tijden voor altijd bewaard. Wacht er niet te lang mee. Hoe langer het oude materiaal blijft liggen, des te slechter wordt de kwaliteit. En dat gaat hard onder het zolderraam met de tocht en vocht van dien. En we zijn zeker niet de duurste:

Voor €15,– per band á maximaal 4 uur beeldmateriaal en € 0, 20 per dia of negatief conserveren wij uw herinneringen. Inclusief dvd of usb-stick. Voor 8 mm-films geldt een starttarief van €15,00 en vervolgens €5,– per half uur film.

Tevens hebben we de mogelijkheid om van uw losse foto- of filmmateriaal een complete, geregisseerde film te maken met ondertiteling, voice-over en bijpassende muziek. Hier voor rekenen we een meerprijs naar verhouding. We zorgen ervoor dat die betaalbaar blijft.

Neem contact met ons op via info@harpoenmedia.nl of bel 06-20 833 532

Harmen Poortman

Geef een reactie