Ondernemers starten pagina ‘Dokkum online open’

Winkeliers, horecabedrijven en andere ondernemers slaan de handen ineen met een speciale ‘Dokkum online Open‘ pagina op In-Dokkum.nl. De ondernemers komen met het initiatief vanwege het coronavirus. Het is daardoor een stuk rustiger in de winkelstraten dan normaal gesproken. In winkels die open zijn, zijn overigens allemaal passende maatregelen getroffen tegen het virus.

Gratis bezorging en meer
De initiatieven variëren van privé-avondopenstelling van winkels op verzoek, horecaondernemers komen bijvoorbeeld met initiatieven om gratis te bezorgen. Winkeliers die normaal gesproken niet aan huis bezorgen of service verlenen, zijn daar vanwege het virus nu wel op overgestapt. Door de initiatieven te bundelen ontstaat een overzichtelijke pagina voor consumenten uit Dokkum en wijde omstreken.

Steun aan lokale ondernemers
Het overzicht is bedoeld om steun te bieden aan lokale ondernemers. Dokkumers kunnen dat ook doen door bijvoorbeeld cadeaubonnen te bestellen en te betalen en die op een later moment te verzilveren. De pagina is te bereiken via: https://www.in-dokkum.nl/online-open.

Ondernemers die bij het initiatief aan willen haken kunnen mailen naar: info@dokcom.nl.