Tante Joke Karaoke Band terug in Neushoorn

LEEUWARDEN – Karaoke was nog nooit zo leuk als met de Tante Joke Karaoke Band. De band en dj’s staan zaterdag 19 januari (23:00, Arena) in Neushoorn en tillen de karaoke-ervaring naar een hoger niveau.

Nee, niet zomaar karaoke, maar karaoke 2.0 met de Tante Joke Karaoke Band. Tijdens de afterparty van het Fries Straatfestival 2018 genoten we al van dit te gekke live karaokespektakel. Zaterdagavond doen we dat dunnetjes over. Met hits van vroeger tot nu, wordt dit weer een knotsgekke nacht. Wat de karaoke 2.0 van Tante Joke zo bijzonder maakt? De bezoeker is voor even de leadzanger van zijn eigen band! Ze brullen mee met ‘Seks on Fire’, ‘The Eye of the Tiger’, ‘I Love Rock and Roll’ en doen een duet met hun geliefde van de avond op ‘Summer Lovin’. Met in de ene hand de microfoon en in de ander een drankje, is dit een avond vol plezier.

Verder in Neushoorn

Tijdens een gezellige avond in De Backstage, geven alumni van NHL Stenden de guestlecture Get Yourself an Internship (donderdag 17 januari, 19:30, De Backstage). Ze geven je handvatten en interessante informatie voor het vinden van een leuke stage.

Ivar Lofström speelt op donderdag 18 januari zijn afstudeershow met zijn band Deep Fried Delicious (21:00, De Backstage). In slechts twintig weken tijd creëerde Ivar een nieuwe sound en een boel nieuwe nummers, geïnspireerd door acts als Red Hot Chili Peppers, Fat Freddy’s Drop, John Butler en The Cat Empire.

Kijk voor meer informatie en de complete agenda op www.neushoorn.nl.

https://neushoorn.nl/production/tante-joke-karaoke-band/

https://neushoorn.nl/production/deep-fried-delicious/

https://neushoorn.nl/production/get-yourself-an-internship/