Dokk’em open air. The Saterday.

DOKKUM – Vanmiddag ben ik laat aangekomen op het festivalterrein want, het nederlands dameselftal moest voetballen in de kwartfinale van het WK tegen Italië. Voor wie het is ontschoten en toch had willen weten: Gewonnen met 0-2.

Om vijf uur begonnen met foto’s schieten. Mensen, mensen, mensen, wat ’n leven. Wat ’n kabaal. Maar de sfeer was weer uitermate goed. Het was heet geweest op de middag. De zon stond de hele dag in haar uppie aan een strak blauwe hemel. Het terrein was mooi gevuld met een leuke groep mensen in alle soorten en verschijningen. Heel leuk om te zien. Het hele festival heeft 6500 bezoekers getrokken.

Maar dan is het nu ook al weer de laatste dag van het festival. Ik bedank de organisatie en vrijwilligers voor de perfecte opzet en het harde werken. Natuurlijk de sponsoren waaronder het binnenkort te openen rockcafé ‘Rock’em’, Hotel De Posthoorn voor de catering van de bands en acts en Jumbo Dokkum voor de aanlevering van diverse dranken en eetwaar. Wie ik vergeten ben wil ik vragen mij even te mailen via info@harpoenmedia.nl. Dan vul ik het hier graag aan. Tabee!! Graag tot volgend jaar. Hoi,

Harmen Poortman