Stadsschouwburg De Harmonie presenteert Kinderdirectie

Kinder-directie-leeg-beeld-01LEEUWARDEN – Op vrijdag 12 oktober wordt de eerste Kinderdirectie van Stadsschouwburg De Harmonie feestelijk gepresenteerd. Een unieke en heugelijke gebeurtenis!

Het jaar 2018 bracht veel, maar wat nog ontbrak was een stem van de kinderen. De Harmonie heeft afgelopen mei een oproep gedaan aan kinderen van 9 tot en met 12 jaar om plaats te nemen in de Kinderdirectie. Er kwamen vele enthousiaste reacties en filmpjes binnen. Na een selectieprocedure zijn er 6 kinderen overgebleven die de Kinderdirectie voor het seizoen 2018-2019 zullen vormen.
De Kinderdirectie beslist mee over de kindervoorstellingen die in De Harmonie geprogrammeerd worden maar eigenlijk bij alles waar kinderen de doelgroep zijn, denken ze mee en hebben ze een stem. De Kinderdirectie zal een volledig theaterseizoen uit dezelfde kinderen bestaan, daarna worden ze opgevolgd door andere kinderen.

Eerste jeugdvoorstelling van het seizoen

Na afloop van de presentatie begint de eerste jeugdvoorstelling van het seizoen: ‘Bruno wordt een superheld’. Een voorstelling van MaxTak, vrolijk muziektheater waar je ook een beetje stil van wordt, vol grappige scènes, ontroerende liedjes en opzwepende muziek.

Een ieder is op vrijdag 12 oktober om 15.30 uur van harte welkom bij de onthulling van de kinderdirectie en om aansluitend om 16.00 uur de eerste jeugdvoorstelling (€14,50) te bezoeken.