Aart Lus & Ed Lip special guest tijdens 100%LWDR in De Harmonie.

Ed Lip Aart LusLEEUWARDEN – Op zaterdag 21 december is het eerste 100%LWDR feest in Stadsschouwburg De Harmonie! Een feest met Liwwaderse en Hollandse artiesten. Zo zijn er optredens van Tino Martin, Samantha Steenwijk, John de Bever, Corry Konings, Diep Triest en de RADIONNL DJ Show. Ook zijn er optredens van de Liwwadder artiesten, zoals Appie Scheer, Lytse Hille, Danny Panadero en Ricky. Maar ook is er een special guest optreden van Aart Lus & Ed Lip! 100%LWDR is een waardig opvolger van Hollands Verdriet dat voor het laatst in 2009 in De Harmonie plaatsvond.

Aart Lus & Ed Lip De Liwwadders Aart Lus & Ed Lip kennen we allemaal van hun grote hit: Ik Bin Su Eil. Deze hit stamt alweer uit 2008, maar is nog altijd één van de bekendste ‘Liwwadderse’ hits. Na deze hit kwamen er nog 2 nieuwe nummers, namelijk Skeef inne Panty (2008) en Ik hou van Supe (2009). Maar de bekendheid van het nummer Ik Bin Su Eil is nooit geëvenaard. In mei van dit jaar kondigden zij hun laatste optreden aan, maar voor 100%LWDR maken ze nog een uitzondering. En zal ‘Ik Bin Su Eil’ nog één keer door de boxen klinken! Een optreden dat je niet wilt missen.

Tino Martin & Samantha Steenwijk Naast alle Liwwadder artiesten zijn er ook optredens van de grootste volkszangers van dit moment; Tino Martin & Samantha Steenwijk. Tino Martin deed onlangs nog mee aan het programma ‘De Beste Zangers’ waar hij een hit scoorde met het nummer ‘Voorbij’ samen met Davina Michelle. Daarnaast ken je hem natuurlijk van ‘Jij liet me vallen’ en het nummer ‘Laat me leven’. Samantha Steenwijk timmert al jaren aan de weg als Nederlandse volkszangeres en kreeg nationale bekendheid bij The Voice of Holland 2017 toen ze het nummer Ik leef mijn eigen leven van André Hazes vertolkte. Samantha stond uiteindelijk in de finale. Ook is Samantha een graag geziene gast op het Tros Muziekfeest en nu ook in De Harmonie tijdens 100% LWDR.

Corry Konings & John de Bever Ook Corry Konings zal op 21 december haar klassiekers laten horen. We kennen haar natuurlijk allemaal van de nummers ‘Huilen Is Voor Jou Te Laat’, ‘Ik Krijg Een Heel Apart Gevoel Van Binnen’, ‘Jij Weet Toch Wel Wat Liefde Is’, ‘Hoe Je Heette Dat Ben Ik Vergeten’, ‘Je Moedertje’ en ‘Adios Amor’. Onlangs was Corry nog te zien in Expeditie Robinson en volgend jaar viert ze haar 50-jarig jubileum. Naast Corry treedt ook John de Bever op! John scoorde in 2016 een hit met het nummer ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’, waarmee De Bever uitgroeide tot een cultheld in de Nederlandse amateurvoetbalcultuur. Op 20 september 2016 kreeg De Bever voor zijn hit een Buma NL Award en een Gouden Award voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren. Ook is het nummer via YouTube meer dan 10 miljoen keer beluisterd.

Kijk voor kaarten en meer informatie op harmonie.nl.