A-communicatie tijdelijk KPN-Winkel

DOKKUM – In verband met het bericht dat KPN binnenkort stopt met ISDN, wordt het business center van A-communicatie in de Keppelstraat in Dokkum tijdelijk omgedoopt tot KPN-winkel. “We bieden iedere vrijdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 een speciaal KPN-inloopspreekuur waar experts aanwezig zijn op dit gebied”, laat directeur Ymo Kooistra weten.

KPN stopt met ISDN
KPN heeft officieel aangegeven dat zij stoppen met enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN op 1 september 2019. Klanten van KPN die nu nog gebruik maken van ISDN moeten een alternatief vinden. “VoIP telefonie is het betere en bovendien goedkopere alternatief. Het verschilt natuurlijk per situatie wat de beste telefonie-oplossing”, vertelt Kooistra. In de winkel wordt niet alleen over KPN geadviseerd, er is een breed scala aan producten aanwezig.

Het verdwijnen van ISDN heeft niet alleen invloed op telefonie. Veel apparatuur zoals de intercom en de frankeermachine maken gebruik van ISDN. Het is daarom van belang om advies in te winnen bij de overstap van ISDN naar VoIP. Vraag altijd advies op maat wanneer uw onderneming gebruik maakt van beveiligingssystemen of andere oplossingen die gebruik maken van ISDN. A-Communicatie levert zowel een enkele telefoon voor ZZP’ers tot een telefooncentrale voor grotere bedrijven. Ymo Kooistra: “Wij hebben de oplossing”.