Roxeanne Hazes laat zich van een nieuwe kant zien in Neushoorn

RoxeanneHazes_door_LoisCohen_06LEEUWARDEN –  Het gaat goed met Roxeanne Hazes. Eerder dit jaar kwam al de prachtige ‘Ballade van de Moord uit, zong ze vijf keer de Ziggo Dome vol Hazes fans plat en bracht ze vervolgens haar debuutalbum ‘In Mijn Bloed’ uit. Met haar nieuwe stijl tourt ze nu langs verschillende podia. Met haar show in Neushoorn laat de zangeres zich van een heel andere kant zien.

Roxeanne Hazes, dochter van de overleden volkszanger André Hazes, draait al jaren succesvol mee in de muziekwereld. Na uitverkochte shows van Holland Zingt Hazes en vele radio- en televisieoptredens vond Roxeanne het tijd om buiten de gebaande paden te treden. De 24-jarige zangeres zong voorheen voornamelijk nummers van haar vader maar begon met het schrijven van haar eigen muziek; een creatieve uitlaatklep waarin ze haar ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. De in mei verschenen debuutsingle ‘Ik Was Toch Je Meisje’ krijgt veel airplay en laat duidelijk zien welke kant ze op gaat in de muziek. Met haar show in Neushoorn ontdek je weer een nieuw stukje André, maar vooral heel veel Roxeanne.

Verder in Neushoorn:

Derdejaars  Media & Entertainment Management studenten van Stenden Hogeschool organiseren een Showcase (donderdag 2 november, 20:00, De Backstage) waarbij zeven verschillende acts zich in uiteenlopende soorten muziek en thema’s presenteren.

Driekoppige formatie van Paceshifters (donderdag 2 november, 20:45, Arena)  komt met een explosieve live show naar Neushoorn. Support komt van de knallende band The Very Very Danger.

Uit de Hoge Hoed (vrijdag 3 november, 21:00, De Backstage) zet samen met het publiek een fantastische avond neer vol improv-comedy.

In een uitverkocht Neushoorn komt Superclassics XL (zaterdag 4 november, 20:00, Grote Zaal + Arena) in maar liefst twee zalen alle favorieten hits uit de 80s, 90s en 00s laten horen. Disco, rock, foute hits, eurodance, r&b en new wave, alle genres komen voorbij.

De nieuwste garagerock sensatie uit Nederland Mexican Surf (zondag 5 november, 17:30, De Backstage) zorgt voor muziek op zondag. Een feest voor het oor en een feest voor het oog.

Kijk voor meer informatie en de complete agenda op Neushoorn.nl.