‘Grand Opening’ van het Bankgiro Loterij Theaterweekend bij Stadsschouwburg

In De Harmonie op vrijdag 20 januari om 20.00 uur

LEEUWARDEN – Op vrijdag 20 januari om 20.00 uur wordt bij de hoofdentree van De Harmonie hoog bezoek verwacht dat het weekend op gepaste wijze zal openen. Vanaf het startschot zijn alle bezoekers van het weekend welkom in het theater voor voorstellingen, maar ook voor allerlei extra activiteiten.

Het landelijke Bankgiro Loterij Theaterweekend wordt wegens succes voor de tweede maal georganiseerd. Stadsschouwburg De Harmonie doet ook weer mee en pakt deze dagen flink uit.

Elke voorstelling tijdens het Theaterweekend kost maximaal €10,00. Op zaterdag 21 januari houdt De Harmonie tevens Open Huis. Naast de voorstellingen worden allerlei gratis randactiviteiten georganiseerd om op een leuke manier kennis te maken met De Harmonie zoals: rondleidingen, workshops, een Pub Theaterquiz en livemuziek in de foyer. Wanneer de bezoeker, gratis, mee wil doen aan een activiteit kan deze zich melden bij de speciale informatiebalie in de foyer.

Het Café is geopend tijdens het hele weekend met speciale horeca-aanbiedingen. De logeerkamers zijn inmiddels uitverkocht.

Het gehele programma is te bekijken op de speciale website: theaterweekend.harmonie.nl