Eva Jinek stalkt. Bram Moskowitz vragen hoe dit te stoppen.

DOKKUM – Echt, ik heb er weken over gedaan. Afgelopen week heb ik aan Eva Jinek, die ik zéker wel waardeer als programmamaker en voor het oog een zeer aantrekkelijke vrouw vind, gevraagd om mij niet meer persoonlijke berichten te sturen via de messenger van Facebook. Natuurlijk is het een chatrobot waar ik tegen praatte maar, dan nog…

Dan nog krijg ik de kriebels als ik, na van de week haar ontvriend en instellingen gewijzigd te hebben, vandaag weer spam van haar ontvang. Ik dacht eerst dat ik een advocaat in de arm moest gaan nemen om het gestalk van Eva te stoppen. Ik dacht dan aan Bram Moskowitz, Die zou het toch zeker moeten weten hoe je van haar af komt?

Uiteindelijk heb ik haar chatrobot en haar gehele pagina geblokkeerd. Ik realiseer mij dat op deze wijze van omgaan met je publiek Jinek louter ge-interesseerden aan haar pagina verbindt. Niet geinteresseerden zijn genoodzaakt om haar te blokkeren als ze het gespam na een poosje zat zijn. Agressieve manier van publiek vinden voor je show, Eva.

Dag, tot later… wanneer je wat minder claimerig op me reageert,

SAM_4808SAM_4811SAM_4813 SAM_4809SAM_4810SAM_4809