Telecombinatie Business center A-communicatie geopend in Dokkum

foto showroom businesscenter DokkumDOKKUM – Middenin het bruisende hart van Dokkum is er een Telecombinatie Business center geopend. Afgelopen maanden bouwde Ymo Kooistra naast zijn communicatiebedrijf Audiocom de bestaande kantoren om naar een nieuwe extra showroom met dit nieuwe concept. “Ik heb nu een modern en aantrekkelijk business center, waar mijn zakelijke klanten laagdrempelig binnen kunnen lopen. Alle klanten zijn tot nu toe erg enthousiast!”

Focus op onafhankelijk advies en service in de regio

In Telecombinatie Business center A-communicatie staat onafhankelijk advies en lokale service op gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, internet en cloud centraal. Het business center biedt alle zakelijke telecom- en ict-diensten aan van alle grote netwerken en kan daardoor advies op maat geven in elke situatie. Naast diensten, is er ook een uitgebreid aanbod van telecomproducten: uiteraard smartphones, maar ook vaste telefonie oplossingen, accessoires en alle automotiveproducten als rittenregistratiesystemen, track & trace, stinger en laser alarmering, carkits e.d. De doelgroep van business center A-communicatie is de MKB markt in noord nederland. “Met name bedrijven die zelf geen IT afdeling hebben, zijn gebaat bij goed advies en hoogwaardige service op locatie. Wij kunnen alles voor onze klanten inrichten zodat ze er zelf geen omkijken meer naar hebben. En als er iets is komen we bij hen locatie met onze 24/7 servicedienst of kunnen ze altijd even langskomen voor service én voor reparaties. We vervullen hiermee een ideale rol in onze regio.” aldus Ymo Kooistra.

Uniek in Nederland

Er is op dit moment in Nederland geen onafhankelijke keten van business centers voor zakelijke telecom en ict. Telecombinatie Zakelijk springt in dit gat. Dit is het vijfde business center dat geopend is sinds de zomer in 2016 en we hebben veel geïnteresseerden in de pijplijn. Veel partijen hebben nu alleen een kantoor. Een fysiek business center van waaruit de ondernemer kan werken, maar waar klanten ook zelf langs kunnen komen voor advies, service en reparatie is uniek in Nederland en een grote toegevoegde waarde. Bovendien is het uitdragen van dezelfde naam aantrekkelijk voor ondernemers; je bouwt gezamenlijk aan je naamsbekendheid en behaalt schaalvoordeel als groep.” aldus Herwin van der Kamp, algemeen directeur van Telecombinatie.

Telecombinatie Business center a-communicatie is te vinden in Dokkum op de Keppelstraat 13.

Op de foto van links naar rechts: Aldert Hietkamp, Hille Vonk, Ymo Kooistra en Wilco Bruinsma