Saybia en Stoner-, sludge- en doom-festival Into The Void in Neushoorn

Deze week in Neushoorn: Into The Void, Saybia

LEEUWARDEN – Na drie succesvolle edities van Into the Void kan een vervolg niet uitblijven. Op 21 en 22 oktober (Vrijdag 18:00, zaterdag 14:00, Grote Zaal + Arena) is Neushoorn voor de vierde keer het decor voor twee dagen stoner, sludge, doom en alles wat daarbij in de buurt komt.

Tijdens deze vierde editie van dit festival kun je maar liefst twee dagen lang opgaan in het geluid van slopende bassen, heavy riffs, psychedelische sounds en duistere doomklanken. Verder kom je op het festival niks te kort op het gebied van poster-art, vinyl en T-shirts. Into the Void is een festival met 20 tot 23 bands.
Saybia heeft altijd al een warme band gehad met Nederland, door de goede vibe die we hier hebben. Alle eerdere shows die ze in Nederland speelden waren in no time uitverkocht, dus nu is het tijd voor Leeuwarden (zondag 23 oktober, 19:00, Grote Zaal).

Het laatste album uit 2015 genaamd ‘No Sound From The Outside’ heeft een warmte en diepgang die we nog niet van Saybia gewend waren. De dromerige popliedjes, maar ook de meer stevige gitaarsongs zijn nieuw, echt nieuw. Saybia brengt ons deze avond meer vrolijke nummers en meer vaart.

Kijk voor meer informatie op www.neushoorn.nl