Google’s digitale werkplaats komt naar Leeuwarden

LEEUWARDEN – De wereldwijde zoekmachine Google houdt zijn ‘Digitale werkplaats’ op maandag 12 en dinsdag 13 december in Leeuwarden in Stadsschouwburg De Harmonie

Nederlandse ondernemers staan wereldwijd bekend als goede starters, maar als het gaat om de doorgroei van onze ondernemingen blijven we achter ten opzichte van andere Europese landen.

Google biedt, in samenwerking met Qredits, ondernemers met groeiambities ondersteuning aan door het aanbieden van kennis over online marketing en financiering. Helemaal gratis! De Digitale Werkplaats geeft nuttige tips en informatie over online ondernemen: waar staat mijn organisatie voor en waar wil ik naartoe?

De Digitale Werkplaats van Google doet diverse steden aan in heel Nederland. De eerste editie vond in november 2015 plaats in Eindhoven. En dit jaar hebben ondernemers uit de regio’s Nijmegen, Groningen, Hilversum, Rotterdam en Den Haag al hun digitale kennis verbeterd tijdens de Digitale Werkplaats. Nu is het de beurt aan Friese ondernemers in Stadsschouwburg De Harmonie.

Deelname is gratis, aanmelden kan nog via http://g.co/digitalewerkplaats