WV Wadro Otto Ebbens zet opnieuw stap richting mooie toekomst

DE WESTEREEN/DOKKUM – Aan de vooravond van het wielerseizoen 2015 stelde WV Wadro Otto Ebbens zich voor aan sponsoren, media, vrienden, familie en andere toeschouwers. De afgelopen jaren timmerde WV Wadro Otto Ebbens al flink aan de weg. Het jaar 2015 belooft opnieuw een prachtig jaar te worden voor de vereniging uit De Westereen. Met een versterkte groep elite/beloften­, het alsmaar groeiende amateurpeloton, de jeugdige aanwas, de stabiele sponsorgroep en het nieuwe wielerparcours lacht de toekomst WV Wadro Otto Ebbens toe.

Versterkt vlaggenschip

Spreekstalmeester Erik Jager stelde de categorieën een voor een voor in de bedrijfshal van Drowa in Dokkum. Vooral bij de elite/beloften vielen nieuwe gezichten te bekennen. Kevin Spithorst, Jan Bos, Bart Rijpma, Sjoerd Bakker en Yari Goossens versterken het vlaggenschip van WV Wadro Otto Ebbens. Joakim Zuidema keert na een Gronings uitstapje ook terug in de kleuren van de Westereender wielervereniging. Marcel Beima is dit jaar samen met Wim Bos ploegleider bij de elite/beloften.

Meer amateurs en jeugd

De amateurtak van de wielervereniging staat volop in bloei. In 2014 zorgde een grote groep amateurs voor mooie resultaten op de Noordelijke wegen. Aan het begin van seizoen 2015 is deze groep nog verder gegroeid, zodat ook dit jaar weer mooie resultaten verwacht mogen worden. Bij de jeugd zorgde een enthousiast trainersgilde voor een prima winterprogramma. De alsmaar groeiende groep jeugdrenners trainde op de weg en in het veld, maar maakte ook een uitstapje naar de ijsbaan.

Sponsoren en wielerparcours

Het gaat WV Wadro Otto Ebbens ook naast de fiets voor de wind. Door de inspanningen van de sponsorcommissie staat er een stabiele groep met sponsoren die de wielervereniging op diverse vlakken ondersteuning biedt. Daarnaast kwam eind 2014 een langgekoesterde droom uit met de realisatie van een eigen wielerparcours in De Westereen. In 2015 wordt dit parcours officieel in gebruik genomen.

Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geweldig 2015!