Mijn pony is mooi en dat mag iedereen zien

De concoursorganisatie Paardendagen Tytsjerksteradiel wil de jeugd graag stimuleren om op een leuke, juiste en sportieve wijze om te gaan met de paardensport.

Sinds enige jaren wordt voor de jeugd dan ook een ponykeuring georganiseerd

Tijdens deze keuring worden de pony’s aan de hand gepresenteerd en zien er op en top verzorgd uit. De kinderen presteren hun pony vol enthousiasme en trots aan de juryleden. Ook dit jaar organiseren wij weer de ponykeuring met de rubrieken voorbrengen, pony gepresenteerd onder het zadel en pony gepresenteerd voor de wagen.

De rubrieken onder het zadel en voor de wagen zorgen altijd voor een mooi schouwspel. De allerjongste kinderen zijn prachtig verkleed. De al wat oudere ponysporters gaan vol overgave de strijd aan. Dit jaar wordt de ponykeuring gehouden op vrijdag 17 juli vanaf 15.00 uur op het terrein aan de Joute van de Meerweg Sumar tegenover de voetbalvelden.

Opgave

Voor opgave aan de ponykeuring verwijzen wij u naar onze website www.paardendagentytsjerksteradiel.nl  waar onder het kopje opgeven het inschrijfformulier voor de ponykeuring staat. Bezit of verzorg je een pony, twijfel dan niet en geef je snel op. Het is een ervaring die je niet weer vergeet!
Met vriendelijke groet,

Paardendagen tytsjerksteradiel