Een Netwerk, een netwerkje… een doel, een goed doel…

DOKKUM/GRONINGEN – Friezen en grunningers gaat niet vaak goed samen. Maar deze vraag van Pieter en zijn zus kan ik niet in de wind slaan. Nou weet ik ook niet zeker of hij grunninger is…denk ut niet… maar ala…

Leest u even verder en u snapt dat dit doel gesteund moet worden:

 

Beste familie, vrienden en bekenden,

Het kan zijn, dat deze brief in een andere vorm zojuist al in je mailbox is gevallen, excuus. Maar via de nieuwsbrief bereik ik nog wat meer mensen, vandaar!

Mijn kleine zusje werkt al jaren in een ziekenhuis in Groningen. Daarnaast is zij sportief en actief, onder andere op de fiets. In dat opzicht lijkt zij niet zo erg op mij.

Ik vraag jullie aandacht (en geld) voor een bijzondere sponsoractie, opgezet door Margreet met een aantal collega’s uit het Martini ziekenhuis in Grunnen, Groningen.
Ik heb wat met mijn zus, ik heb wat met Stad. Ik heb er gewerkt. In het verleden hebben we al eens zo’n actie gehad met de politie Groningen, fietsen voor kinderen met kanker.
En nu zit ik ver weg te werken in Qatar, ga proberen mee te helpen, want ook dit project moet slagen!

De MartiniThoesRiders, want zo heet de wielerploeg, rijden voor een thuis, een thuis voor ouders van kinderen, die het zwaar hebben in het ziekenhuis, hun paps en mams niet kunnen missen.

Ik denk, dat ik met mijn netwerkje, allemaal een paar eurootjes, en dan van ons netwerk naar jullie netwerk, we met elkaar toch wel wat moeten kunnen ondersteunen?

De voordelen op een rij:
We helpen een uitstekend doel;
We laten verpleegkundigen en artsen zich uit de naad fietsen;
Zeker een aantal van de mensen in mijn netwerk komen ut Grunnen;
Er wonen er veel meer en iedereen kent wel een Grunniger;
Geld overmaken was nog nooit zo makkelijk, van een onbetrouwbare bank naar een goed doel!

Er zit een linkbij onderaan deze briefl, daar staan de bijzonderheden in, een foto van mijn zussie en de andere bikkels en natuurlijk hoe je je geld kunt verplaatsen!

Doen we dit?

Heel veel dank, namens al die kids en hun ouders!!!!

 

Link naar: Het team…het doel…de site. Ook om te storten, dank u!

Pieter en Margreet Wagemakers