WV Wadro Otto Ebbens onveranderd ambitieus

WV-Wadro-Otto-Ebbens-ploegvoorstelling1 WV-Wadro-Otto-Ebbens-ploegvoorstelling2DE WESTEREEN – Aan de vooravond van het wielerseizoen 2014 stelde WV Wadro Otto Ebbens zich voor aan sponsoren, media, vrienden, familie en andere toeschouwers. Spreekstalmeester Erik Jager stelde de categorieën een voor een voor in de bedrijfshal van Wadro in Drachten.

Veranderingen
Het aantal leden en de omkadering van de vereniging bleef vrijwel gelijk, maar toch vielen er enkele belangrijke veranderingen te noteren. Zo werd Wadro voorgesteld als nieuwe hoofdsponsor en was er ook nieuwe wielerkleding. De bekende rood-zwart-witte kleuren zijn voor de komende jaren ingeruild voor het oranje-zwart van hoofdsponsor Wadro.

Prima toekomst
Ondanks een mindere economie is de sponsorcommissie van de wielervereniging erin geslaagd om een aantal nieuwe sponsoren te binden voor de komende jaren. Ook de aanwas vanuit de jeugd blijft stabiel. Daarnaast blijven alle functies binnen het bestuur, diverse commissies en (trainer)posities allemaal gevuld door een groot aantal vrijwilligers. WV Wadro Otto Ebbens kan dus met vertrouwen naar de toekomst kijken.
(Foto: Willem Koster)