Verkiezingsdebat Dantumadiel

DAMWÂLD – Op zaterdag 1 maart organiseert RTV Noordoost-Friesland een debat voor alle lijsttrekkers van de politieke partijen van de gemeente Dantumadiel. Dit debat wordt gehouden in het gemeentehuis in Damwâld. Een unieke gelegenheid om erachter te komen wat de verschillende standpunten van de verschillende partijen zijn. Van 11.00 tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom op het gemeentehuis om dit debat bij te wonen, onder het genot van koffie, thee en een broodje.

Tijdens het debat komen verschillende verkiezingsthema’s aan de orde. Er wordt vooral ingespeeld op de 20 stellingen die ook in de stemwijzer van de gemeente aan bod komen. Alle lijsttrekkers krijgen de kans om hun standpunten te delen en met elkaar in discussie te gaan. Het debat is voor de 7 politieke partijen een uitgelezen kans om zichzelf op mooie wijze te presenteren voor de aankomende raadsverkiezingen op 19 maart.

Kijk voor alle informatie rondom de verkiezingen op de website www.wiekiestdantumadiel.nl. Hier is ook de stemwijzer te vinden. U kunt het debat ook live meeluisteren op www.rtvnof.nl.