Reünie LEAO P. van Tuinenschool Dokkum

Heeft u de L.E.A.O. gevolgd aan de P. van Tuinenschool die vanaf 1980 gevestigd was aan de Woudweg 140a in Dokkum? Bent u na 1980 leerling geweest op aan deze school? Dan nodigen we u van harte uit voor een reünie.

 Deze staat genoteerd op 8 oktober 2016.

U bent vanaf 14:00 uur welkom in de oude vertrouwde lokatie aan de Woudweg 140a te Dokkum. Een kopje koffie of thee wordt u gratis aangeboden. Tevens kunt u gebruik maken van een kop soep met een belegd broodje. U kunt oude foto’s terugkijken en in een geheel informele sfeer herinneringen ophalen. De school is geopend tot ’s avonds 17:30 uur.

We proberen een bijzonder act te programmeren in Café De Lantaarn. Het oude ”Jippe” (waar menig spijbeluurtje is verteerd en verzopen) is nu in beheer van Betty van der Wal welke de gehele catering van deze reünie verzorgt. Tegen gereduceerde prijs kunt u drankjes nuttigen op de school. In het café zullen de feitelijke prijzen worden gehanteerd.

Voor organisatorische kosten vragen we u een bijdrage van € 7,50. Hiervan kunnen we bijvoorbeeld de dienstdoende conciërge op deze dag inhuren. Verder zullen er altijd onvoorziene kosten om de hoek komen. Die willen we met deze gelden kunnen opvangen. Voor het incasseren van dit tientje wordt binnenkort een bankrekening geopend. U kunt u via onderstaande kanalen aanmelden door een kopie van uw diploma, of (wanneer gezakt) een kopie van het inschrijfbewijs of een kopie van een klassefoto waar u opstaat, te overleggen.

Dit kan via de volgende kanalen:

http://www.harpoenmedia.nl/leao/

op Facebook: https://www.facebook.com/groups/leaodokkum

Email: reunie@harpoenmedia.nl

Per post: Café De Lantaarn, Allart Jacob van der Poortstraat 1, 9101 CP Dokkum

Wij heten u van harte welkom!!

Betty van der Wal en Harmen Poortman