Met dank aan RTV Noordoost-Friesland

Kanalen RTVNOFDE WESTEREEN – Heden avond is de laatste hand gelegd aan de uiteindelijk uitstraling van Harpoenmedia . Dit gebeurde in een gezellige uitzending van Visser en Co gepresenteerd door Sandra  en Patrick bij de streekomroep RTV Noordoost-Friesland. Bij deze lokale omroep ligt ook het onstaansmoment van deze site. Hendrik Geertsma en Harmen Poortman hebben hier beide hun eigen ervaringen op het gebied van Media en ICT. Dit resulteerde in een samenwerking aan een idealistische website, www.harpoenmedia.nl .

Sinds 2007 zijn de heren er dagelijks mee bezig geweest. De één in het veld en op de redactie, de ander op afstand achter de schermen. Normaal zien ze elkaar nog maar één keer per jaar, in januari op een soort van nieuwjaarsreceptie voor hun beide. Dat was dan vanavond eens ouwerwets aan de presentatietafel van waar het vroeger begon. Als verrassing biedt www.harpoenmedia.nl u nu een nieuws archief vanaf 2010. Die oefenjaren bij ‘De Lokale’ waren dus niet voor niks…

Als dank aan de streekomroep van Noordoost-Friesland ziet u hier de toegangs- en ontvangstkanalen. RTV Noordoost-Friesland is misschien niet de grootste maar, wel de gezelligste zender van deze streek.