Kleine prijs van Fryslân, 28 februari in It Badhûs in De Westereen

DE Westereen – Dit years woord Het for the 28 ste Keer georganiseerd, de Kleine Prijs van Fryslân. This years Wederom ENL van de voorrondes in Het Badhus in De Westereen. Op Vrijdagavond 28 februari 2014 strijden diverse bands ontmoette Elkaar OM deur te Kunnen Gaan to the finale sterven later gespeeld ZAL Worden op zaterdag 7 juni 2014. De entreekosten for the voorronde van De Kleine Prijs van Fryslân in Het Badhus ZAL € 2,50 are per Persoon.

Al Enkele Jaren organiseert Friesland Pop in Samenwerking ontmoette other pop podia en organizations Het evenement De Kleine Prijs van Fryslân. De voorrondes Vinden te plaats in diverse pop podia, Waarna de finale op zaterdag 7 juni 2014 ZAL te plaats Vinden in Poppodium Romein in Leeuwarden where oek de prijsuitreiking en de beloning Wacht for the winnende bands en / of Artiesten.

EEN vakkundige jury sterven doorsturingslijst is leeg visitors Klaas Land, Willem de Vries en Bobby Veenstra, zullen op this Avond ENL vakkundige beoordeling Geven Aan de bands en Artiesten. This three heren are zowel Vroeger ALS nu always NOG Actief in de evenementen-/muziekbranche.

Het Eerste jurylid is Klaas Land. HIJ has include gewerkt BIJ Het Fryske Cash, Strawelte, Oi Oi en BIJ Kink FM. HIJ vertegenwoordigd Zich vaak houten pen op Mooie gelegenheden en puist HIJ OOK in de jury, including bijvoorbeeld BIJ diverse Edities van De Kleine Prijs van Friesland. Hiernaast organiseert Klaas Land also always Het Bekende en Populaire Jailhouse Rock in de Blokhuispoort te Leeuwarden.

Het Tweede jurylid is Willem de Vries. Willem de Vries is Bekend van Omroep Friesland voldaan Het program Noardewyn wat Elke vrijdag te plaats VIND between 14:00 en 16:00. HIJ presenteert zegt program voldaan EEN-Groot team van Omroep Friesland en Bekende bands van Artiesten. NAAST Het uitgestrekte program BIJ Omroep Friesland is Willem de Vries also presentator van Wâldrock en van Dokkum Open Air.

Het Derde en tevens laatste jurylid is Bobby Veenstra. HIJ is ERG Bekend van are eigentijd Evenementenbureau Boven Holland Entertainment. Are Evenementen are include Pink Floyd project, Xplode, Hemels, Colour Splash en van de riekt 90’s XXL Evenementen.

Na vorig years Toën Svava gewonnen, woord zegt years de kannen gelegd BIJ other bands sterven Zich hebben opgegeven. De bands sterven Meedoen are Exitlight Rijk, Moeder de Gans, Jack Bottleneck en Backseat Drivers.

De Avond woord compleet gemaakt deur de bijzondere wet en gastheer ontmoette Niemand onthaalouder Dan Danny Panadero. Danny Panadero is erg Bekend ALS zanger op diverse podia en Optreden LOCATIE. Zo has HIJ include also meegedaan Aan Serious Record, de recordpoging van 363 uur non-stop muziek van bijvoorbeeld ENL concertreeks in Verschillende cafes. NAAST zang is Danny Panadero also Vrij Bekend VOOR are presentatie Kunsten BIJ Optredens, Concerten van Andere gelegeheden. This BEIDE eigenschappen zullen Worden bewezen tijdens de voorronde van de Kleine Prijs van Fryslân op 28 februari 2014 in Het Badhus in De Westereen.

De Kleine Prijs van Fryslân

Datum: 28 februari 2014

Het Badhus – De Westereen

Aanvang: 20:00 uur

Voorgerecht € 2,50

KAARTEN: Voorverkoop nl Aan de Deur Verkoop