Friks Web & Marketing in de top van Nederlandse internetbureaus

LEEUWARDEN – Friks Web & Marketing is toegetreden tot de branchevereniging Platform Internet Bureaus Nederland (PIBN). Daarmee behoort het Leeuwarder bureau tot een van de meest toonaangevende internetbureaus die Nederland rijk is.

PIBN zet zich in voor de belangen van haar leden en stimuleert actief de professionaliteit, transparantie en het creatief en innovatief vermogen van de branche. Dat doet de branchevereniging door vele activiteiten te organiseren voor de aangesloten leden. Zo kunnen alle leden profiteren van een gratis klanttevredenheidsonderzoek en zijn er bijeenkomsten om kennis uit te wisselen met collega internetbureaus. Alles om je als internetbureau naar een hoger niveau te tillen. En sinds kort kan ook Friks Web & Marketing van deze kennis profiteren, wat de kwaliteit van de producten en diensten van het bureau gegarandeerd nog meer verhoogt.

Lid zijn van de branchevereniging PIBN is gekoppeld aan een aantal huisregels gericht op het integer zakendoen met opdrachtgevers, werknemers en collega bureaus. Dit betekent onder andere dat de bureaus alleen opdrachten zullen aannemen waarvoor ze gekwalificeerd zijn en openheid, als inzicht in de kosten en resultaten, bieden richting de klanten.

Het kersverse PIBN lid Friks, gevestigd in een oud pakhuis aan het Zuidvliet te Leeuwarden,timmert sinds 2009 hard aan de weg en dat gaat het web en marketingbureau goed af. Het bureau heeft in die vijf jaar een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels werken er een twintigtal enthousiaste medewerkers dagelijks aan diverse projecten voor haar klanten op het gebied van website ontwikkeling, online marketing en ecommerce.