Burgemeester Bilker opent de weekmarkt in Kollum

KOLLUM – Op donderdag 4 december 2014, ’s morgens om half tien opent burgemeester Bilker op een verrassende wijze de weekmarkt in Kollum. De weekmarkt is weer terug van weggeweest. Eerder is er een markt geweest van ongeveer twintig jaar. Wegens een terugname in aanmeldingen was de laatste markt in 2001. Het college van de gemeente Kollumerland c.a. is blij dat er weer een markt is in het centrum van Kollum.

Weekmarkt
De markt wordt gehouden op elke donderdag van 08.00 tot 12.00 uur op het parkeerterrein aan de Mr. Andreaestraat (bij de Scapino en slagerij Notenbomer). Op de weekmarkt kunt u onder andere terecht voor een ruim assortiment, namelijk: kaas, noten en zuidvruchten, brood en banket, groente en fruit, poelierswaren en vers gebakken vis.

“Namens het college wensen we de marktkooplieden succes en we hopen dat we veel inwoners kunnen verwelkomen op onze prachtige weekmarkt in het centrum van Kollum”, aldus burgemeester Bearn Bilker. Inwoners van Kollum en omgeving worden dan ook van harte uitgenodigd om bij de opening van de weekmarkt aanwezig te zijn.