Best of 2013 Marathonweekend in Slieker Film

 LEEUWARDEN – Slieker Film had in 2013 een goed jaar. Een nagelnieuw filmtheater met fantastische projectie- en geluidskwaliteit, een groot aantal topfilms en maar liefst twee filmfestivals. In 2013 heeft Slieker Film bovendien 20% meer bezoekers getrokken dan het Filmhuis op de oude locatie. Met het ‘Best of 2013 Marathonweekend’ blikt het filmtheater daar op zaterdag 1 en zondag 2 februari op terug.

In dit weekend zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zowel hoogtepunten als verzoeknummers te zien. Voor iedereen die de geselecteerde topfilms heeft gemist of er nóg een keer optimaal van wil genieten op het grote doek. De films van het Best of 2013 programma kosten slechts 6 euro, met uitzondering van de nog altijd succesvol draaiende film La Grande Bellezza.

De titels
Before Midnight, Behind the Candelabra, Blue Jasmine, Borgman, Hannah Arendt, Kapringen, La Grande Bellezza, La vie d’Adèle, Night Train to Lisbon, Only God Forgives, Spring Breakers, The Act of Killing, The Broken Circle Breakdown, The Great Gatsby en Wolf. Op de website van Slieker Film is een programmaoverzicht te vinden met de exacte speeltijden van de films.

Geef een reactie