Bedrijfsbezoek college bij Camping It Dreamlân te Kollumerpomp en Thuishuis Pompidoe te Kollumerpomp

KOLLUM – Op dinsdag 17 juni 2014 brengt het college van Kollumerland c.a. een bezoek aan Camping It Dreamlân te Kollumerpomp en Thuishuis Pompidoe te Kollumerpomp. Het college bezoekt periodiek bedrijven in de gemeente om op die manier kennis te maken met de eigenaren en de wijze van bedrijfsvoering.

Camping It Dreamlân
It Dreamlân is een Natuurkampeerterrein met 25 plekken vlak onder het Lauwersmeer. Op de kleine camping staan ook een vakantiehuisje en twee ecolodges (Trek-in’s). Op dit moment is it Dreamlân bezig met de bouw van nog vier vakantiewoningen en een gemeenschappelijke ruimte onder één dak. Zo komt het bedrijf tegemoet aan de toegenomen vraag naar vakanties voor meerdere gezinnen, of meerdere generaties, tegelijk. Voor meer informatie op www.itdreamlan.nl.  

Thuishuis Pompidoe

Thuishuis Pompidoe is gevestigd in dorpshuis ’t Trefpunt in Kollumerpomp. Thuishuis Pompidoe werkt samen met Peuterspeelzaal ‘De Pompeblêdsjes’, die gebruik maakt van dezelfde ruimte en materialen. Het kinderopvangcentrum biedt veel ruimte aan de kinderen, voor zowel binnen als buiten. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de sportzaal in het dorpshuis, het naastgelegen sportveld of de speeltuin. Mevrouw Kingma is de vaste leidster. Thuishuis Pompidoe is aangesloten bij Stichting Thuishuis. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken www.thuishuis.info/thuishuizen/pompidoe