Be Quick, It leek wel de Bonifatiusmusical

SAM_8174SAM_8167SAM_8171

Wietse sien dikke Kop

 

 

 

 

DOKKUM – Nou, moai spul. Ja mènsen ik wil nog even terugkomme op vorige week. Een wedstriid met vier helften wèr ik dan weer de helft van filmt hew en wat dan weer voor een ûtsending van dik 8 minuten sorgde… En wat denk je? Gien Hol die d’r naar keken hewd. Moai folk bin jim. Ik dacht nog, Bonifatius hewt vroeger inderdaad een zware klus had aan die friézen. Ik bin inderdaad gustern even met mien wiifke naar de Musical weest. Was Moai, ik hew d’r van genoaten. En dan tiidens de pauze konden je even wat drinke in de feesttent. Ja juust, Feesttent… en dan gaat it grootste deel van de besoekers om half elf nog aan de koffie. Dat is it selfde as hier bij Be Quick: Dat filmen hier, dat doen ik dus nimmer en noait weer. Ik hew d’r echt een bealich vol werk van had om alles te monteren en jim vrete it gewoan niet. Nou dan krije jim gewoan weer die ouwerwetse oldskool stories wèr it allemaal met begon.

Ik hew my doad ergert. D’r was ien die moest en su de serene rust op de tribune ferstoare met sien telefoan. Dat misselijke gelûd van sien ringtone hong my oplaast de keel ût. Must hier mar us hoare:

, knap irritant of niet.

En dan nog de blessuretiid, veul te lang. Jan hewt de visboer bij ‘m in de straat mist na de wedstriid. Die komt altyd om vijf uur. En wat een handsballen. Ik gaen my nou specialiseren in it maken van foto’s met handsballen. Oldermachtigst, wat had ik dèr veul van skiite kinnen. Maar ja, dat sil wel krekt su gaen as met die goals….

Desondanks, eindstand 1-0

Gefeliciteerd,

Harmen

Heerke en HarmenSAM_8163 SAM_8165 SAM_8197