Be Quick: 2e klasse, nieuwe opstelling en voetbalbenen

 

SAM_9480 SAM_9495 SAM_9528 SAM_9533 SAM_9543

 

 

 

 

 

 

DOKKUM – Nou luitjes, Ik bin bliid dat we de vakaansje weer achter de rug hewwe. Je kin mar beter wat in je gewone patroan zitte. Veur Heerke is dat ook beter. Su as jim wete hewt ‘r de gang d’r weer in met de scoot scoot en is d’r elke avond even op paad. Ik mut nog wat op gang komme maar ja, je hewwe benen en voetbalbenen of niet dan?

Allereerst ook van mien kant even groate complimenten veur de opstelling. Nee niet die van de speulers. Ik bedoel die van de bar. Logische werkpaden en routing en een keurige ûtstraling. Je suden hast sège dat je in De Koffiepot te gast waren. Dèr mag ik ook graach zitte. Voor een ieder die dèr een bijdrage aan leverd hewt; Toppie!!!.

Ik kreeg vorige week al de vraag as ik dit seizoen d’r ook weer wat van make suu maar, dan ook specifiek meer bewegende beelden en dan graach wat materiaal wèrop te sien is wat d’r nou werkelijk in het veld gebeurt. Ik sil dèr us een formule op bedenke maar, dat is niet makelijk. Ut voorgaande jaar hew ik niet een goal in beeld krije kinnen dus Koopmans, ik kin niks garandere. We doen d’r natuurlijk wel oans bèst veur.

Over dit oefenduel teugen BCV bin ik al seer tevreden. Al is dan in de blesuretiid de tweude tegengoal vallen (einstând 1-2), BCV is een eersteklasser en Be Quick nog maar een week tweudeklasser. Dus ik vien dat jim geweldig jim karakter toond hewwe. Volgens mij hewwe we wel de heule speulersbank aan wissels brûke mutten, maar ja….

Ik vond ook dat Lammert d’r goed ût zag. Sien haren mooi kapt en ut beardsje moai trimt, Keurig!! Ut kin altiid nog su as oans Rik. En kiek veural naar sien skerpe, analitische blik op ut veld. Ut misstaat ‘m niet..!

Bedankt veur de moaie middag.

Harmen P.

Volgende week: Be Quick, naast sien skoenen

SAM_9549SAM_9497SAM_9498SAM_9489SAM_9485