Artistieke biologische wijnproeverij en in Galerie de Kuiperij in Veenklooster.

Wine & Dine Wine & Dine2 VEE

NKLOOSTER –  Op 17 mei a.s. organiseert Kootstra Evenementen een biologische voorjaars wijnproeverij. Deze avond staat geheel in het kader van wijn, bijzondere gerechten en veel gezelligheid! Ook kunst en cultuur zal in dit evenement niet ontbreken, volgens Remco Kootstra geeft de kunst in Galerie de Kuiperij een extra toevoeging aan de sfeer van de avond.

Eerlijke biologische voorjaars producten, daar draait het om in dit smaakfestijn. Dick Noteboom is een gerenommeerd vinoloog en is inmiddels bekend met de bijzondere wijnproeverijen van Wine & Dine Friesland. Dick zal de avond begeleiden en Steven van der Zee uit Rohel zal u verrassen met de pure smaak van het echte biologische Friese weidevlees. Deze combinaties zijn erg geliefd, het is iets wat u gedaan moet hebben!

Wine & Dine Friesland organiseert gezellige wijn en spijs avonden voor zowel de kenner als de debutant. Het concept is bedacht door Kootstra Evenementen die het hele jaar door wijnproeverijen organiseert.

Kosten voor deze wijn en spijs avond bedragen €49,- per persoon. Minimale leeftijd wijnproeverij is 18 jaar.

U bent van harte welkom!

Aanmelden kan via info@wineanddinefriesland.nl of 06-57994595. Kijk voor meer informatie en foto’s van de vorige wijnproeverij op www.wineanddinefriesland.nl.