Wedstrijdveld met kunstgras van Be Quick met mooie pot geopend

 

SAM_5379SAM_5393SAM_5347SAM_5341SAM_5391SAM_5371

 

 

 

 

DOKKUM – Nou beste Be Quickers, Mooi pot gisteravond niet! 0 – 1 tegen de Harkemase Boy’s… Niet moppere, suu ik sège. ‘ t keunstgras het d’r niet van te leien had, dus goed inspeelt voor de volgende teugenstander. Ik mut eerlijk sège dat de foto’s die ik hier nu sien, slecht binne. Die van Gijsbert binne stukken beter. Maar ja, Ik was d’r dan ok even ter ondersteuning van Heerke Visser. Dat is mien skoanvader en die sien gezondhied laat ’t wat afwete. Aangesien jim goed op ‘m passe wil ik him dan wel even naar het sportveld bringe. Siest ‘m dèr sitten naast Jan Kool? Nee, niet bloemkoal of spitskoal…Jan Kool! Samen zorgden ze weete lang veur de broodsjes wurst en su bij jim in de hokjes. En nou sitte ze naast mekaar naar een prachtig staaltsje vrijwilligerswerk te sien. Mar wat mut die groenteboer van de dongeradeelsa Appie dèr nou stiekum om ’t hoekje?

Ook even een woord van waardering voor het North frisian percussion corps onder de onbetwiste leiding van Rikus Hamstra. Mooi optreden en een fijn stukje muziek! Maar d’r binne meer vrijwilligers die een compliment verdiene. Dat het de wethouder Pytsje de Graaf ook wel even noemt.

Juust, Dat keunstgras leit d’r dus wel in deur de verenigde krachten van de vrijwilligers die dèr aan werkt hewe. En dat vien ik onttiegelijk knap!!!! Vandèr deze bijdrage met een tekort aan beeldmateriaal. Mar ja su ad ik sèg: Zijlstra is dèr onverbeterlijk in. Ik kin jim in elk geval nog toane dat de eindstand 0 teugen 1 wurden is. Ok nog de bal in beeld en selfs een streep van een pass richting de goal van de gasten.

Ik wil jim bedanke veur de goeie zorgen omtrent mien skoanpa. Hij het genoaten… en ik ook!!

Bedankt,

Harmen Poortman

 

Geef een reactie