Verbouwen met fikse korting bij Bouwservice Feije Broersma.

BUITENPOST – Is uw woning al volledig geisoleerd? Bouwservice Feije Broersma weet alles van de subsidieregeling die binnenkort van start gaat, waarbij stevige korting bij verbouw mogelijk wordt. Het gaat om subsidie bij het energiezuiniger maken van uw woning.

De subsidie-actie start op 1 november en geldt voor isolatie van gevel, dak, vloer en spouwmuur. Maar ook voor vervanging van glas door HR++ glas inclusief kozijnen en het plaatsen van een zonneboiler. Misschien dat ook uw eigen woning op een van deze punten verbeterd kan worden. Feije Broersma komt graag bij u langs om de mogelijkheden van verbouwen met subsidie te bespreken.

Om van de stevige korting gebruik te maken moet u rekening houden met een aantal spelregels waarvan Feije Broersma goed op de hoogte is. De subsidies lopen uiteen van €350,- tot wel €2.400,-. Omdat er een beperkt subsidiebudget beschikbaar is, raadt Feije Broersma aan er zo snel mogelijk bij te zijn. Wilt u weten wat een verbouw met subsidiekorting u uiteindelijk gaat kosten;

Bel of stuur een bericht naar de actielijn 06-20327788 of kijk op www.bouwservicebroersma.nl

 

Geef een reactie