Spanning en spektakel tijdens de Hynstedagen te Garyp

Garyp – Van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 juli 2013, vinden op de Sumarreheide bij Garyp de Paardendagen Tytsjerksteradiel plaats. Dit altijd verrassende paardenevenement met gratis entree, brengt ook dit jaar een afwisselend en spectaculair programma. De Paardendagen in Tytsjerksteradiel zijn voor paardenliefhebbers een ‘must’. Voor volwassenen die kennis willen maken met de paardenwereld, is dit dé gelegenheid bij uitstek. U komt ogen en oren tekort om de keuringen, optredens en kampioenschappen in alle facetten mee te maken. Ook kinderen en oudere jeugd zullen onder de indruk raken van de vele activiteiten tijdens de Paardendagen. De Paardendagen Tytsjerksteradiel worden georganiseerd door de stichting ‘Friezendei Trynwâlden’, de stichting Paardendagen Tytsjerksteradiel en de fokvereniging ‘Ta it Bihâld’.

Programma: Op donderdag 18 juli vanaf 8.30 uur vinden de keuringen Fries ras met aansluitend daarop de dressuur plaats. Deze worden georganiseerd door de fokvereniging ‘Ta it Bihâld’ uit Burgum. Omdat de toegang gratis is, is dit een buitenkans om uzelf of uw kinderen te verrassen met een dagje Frysk hynder.

Vrijdag 19 juli is er een gevarieerd programma bestaande uit dressuur mennen, tuigrubrieken, paarden die behoren tot het Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (K.W.P.N.’ers) en de spectaculaire ponykeuring. Aanvang van deze dag is 9.00 uur. De slotdag zaterdag 20 juli, van 8.00 tot 18.00 uur, is de dag voor het Nederlandse kampioenschap open-klasse Fries ras. Op deze fokdag van het Fries ras worden de kampioenschappen in tal van variaties gehouden. Het Friese paard komt op deze dag ruim aan bod met o.a. Friese Sjezen. Allemaal met gratis toegang.

Uitnodiging: U bent van harte uitgenodigd om bij dit paardensportevenement met een compleet en gevarieerd aanbod op nationaal niveau, aanwezig te zijn. Deze vindt plaats van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 juli op de concoursterreinen in Garyp. U vindt dit terrein met ruime parkeerplaatsen door de borden Paardendagen te volgen. Voor het publiek een evenement om naar uit te kijken met gratis parkeren en toegang. Voor de sponsors de plaats om op ontspannen wijze de zakelijke contacten aan te halen en uit te diepen.

Meer informatie kunt u vinden op www.paardendagen.com

Geef een reactie