Opening vernieuwd dorpshuis ’t Trefpunt te Kollumerpomp

KOLLUMERPOMP – Op zaterdag 6 juli 2013, ’s middags om vier uur, verricht wethouder Jelle Boerema van gemeente Kollumerland c.a. de opening van het vernieuwde dorpshuis ’t Trefpunt te Kollumerpomp. Door verschillende vrijwilligers is er het afgelopen jaar hard gewerkt aan het opknappen en verbouwen van het dorpshuis.

In het dorpshuis aan de Foijingaweg 17 te Kollumerpomp zijn de peuterspeelzaal
De Pompeblêdsjes, kinderdagverblijf Pompidoe en gymnastiek- en volleybalvereniging Olympia gevestigd. Verder worden er verschillende activiteiten in het dorpshuis georganiseerd, van klaverjassen tot muziekavonden.

Een grote groep vrijwilligers heeft hard gewerkt om het dorpshuis weer aan de eisen van deze tijd te laten voldoen. In het afgelopen jaar zijn de toiletten vernieuwd en uitgebreid met een mindervalidentoilet. Daarnaast zijn de douches en de hal opnieuw betegeld. Tenslotte is alles opnieuw geverfd. Door deze opfrisbeurt kan het dorpshuis er weer jaren tegenaan.

De officiële opening van het vernieuwde dorpshuis zal zaterdag 6 juli aanstaande plaatsvinden. Wethouder Jelle Boerema zal om vier uur ’s middags de openingshandeling verrichten. Hierna is er voor belangstellenden de mogelijkheid om, onder het genot van koffie met gebak, een kijkje in het vernieuwde dorpshuis te nemen.
Vanaf half zes ’s middags is er een kinderdisco welke later overgaat in een disco feestavond.

Geef een reactie