Officiële opening Spot, zaterdag 30 november

Johannes Rypma live instore bij Spot

LEEUWARDEN – De nieuwe mediawinkel Spot in Winkelcentrum Zaailand in Leeuwarden draait om puur entertainment: music, movies, books en games. Op zaterdag 30 november om 13.30 uur komt die dynamiek tot een kookpunt wanneer de getalenteerde Johannes Rypma tijdens de officiële opening een gratis instore concert geeft.

Spot is gevestigd in Winkelcentrum Zaailand: daar waar voorheen de Free Record Shop zat. Het interieur is fris en voorzien van een prettige lounge. Meer eigentijds dan ooit gaat Spot zo de hot mediaspot van Leeuwarden worden waar het entertainment betreft. Het media-aanbod is er actueel en breed, de prijzen scherp en de acties verbazingwekkend. Ook zullen regelmatig instore mini-concerten worden gegeven, te beginnen met Johannes Rypma.

The Voice of Holland

Deze Fries behaalde met veel support van de jury en het publiek de finale van The Voice of Holland 2012. Zijn coaches Nick & Simon bestempelden hem tot de Nederlandse Billy Idol, vanwege zijn uiterlijk maar ook vanwege zijn stem. Uiteindelijk werd hij verdienstelijk tweede na Leona Phillipo.

Libben y’ne rock ‘n roll

Na dit succes in de populairste talentenjacht van Nederland besloot Johannes zich uit te schrijven voor de opleiding tot tractormonteur om zich geheel op zijn zangcarrière te kunnen storten. Hij sloot een platencontract bij Artist & Company, waar ook Nick & Simon onder contract staan. De eerste single met de titel ‘Play Me’ werd een onvervalste rockplaat. Het unieke aan deze single was dat er gelijktijdig twee versies verschenen: een Engelstalige en een  Friese versie getiteld ‘In Libben Y’ne Rock ‘n Roll’ waarvan de tekst geschreven werd door Syb van der Ploeg, het grote voorbeeld van Johannes.

Live in Spot Leeuwarden!

Zaterdag 30 november om 13.30 uur doet hij dat in Leeuwarden, waar hij in mediawinkel Spot in Winkelcentrum Zaailand een instore optreden geeft dat je gratis kunt bijwonen. Wees er dus bij, want Johannes is live een regelrechte sensatie: wat een talent, wat een energie!

Geef een reactie