Leerbedrijf NOFCOM vestigt zich in Zwaagwesteinde

ZWAAGWESTEINDE – Het leerbedrijf NOFCOM van ROC Friese Poort is het jaar 2013 gestart op een nieuwe bedrijfslocatie in Zwaagwesteinde. Aan de Fogelsang 69 is NOFCOM goed bereikbaar voor met name haar medewerkers, dit zijn deelnemers van ROC Friese Poort. De locatie is voor medewerkers en klanten via het openbaar vervoer snel en gemakkelijk te bereiken. Bovendien ligt Zwaagwesteinde in het hart van van de regio Noordoost Friesland, aldus Roeland Westra, projectmanager NOFCOM. Met deze nieuwe bedrijfslocatie blijft het leerbedrijf NOFCOM letterlijk midden tussen de ondernemers in Noordoost Friesland staan.

Bedrijvencentrum Noordoost Friesland

De nieuwe bedrijfslocatie van NOFCOM is van multifunctionele aard. Het biedt naast NOFCOM eveneens huisvesting aan Bonydesign, een bekende meubelfabrikant, gevestigd in en mede-eigenaar van dit  bedrijfsgebouw. Volgens Jasper Agema, eigenaar van Bonydesign heeft het gebouw de potentie om uit te groeien tot Bedrijvencentrum Noordoost Friesland. Inmiddels zijn er al > een aantal andere bedrijven gevestigd zoals Meubelenaffabriek, Labore Design, Kapstokoutlet en Feddema Recreatieservice.

Leerbedrijf NOFCOM

NOFCOM helpt MKB ondernemers om vindbaar te zijn op internet. Het gaat dan om internetsites, webshops, sociale media en emailmarketing. Met elk bedrijf wordt een digitaal stappenplan vastgesteld op basis van de internet marketing mix. De hieruit voortvloeiende werkzaamheden worden uitgevoerd in een samenwerkingsverband: de ondernemers zelf, de medewerkers van NOFCOM en internetpartners uit de regio Noordoost Friesland. Op deze manier maken bedrijven daadwerkelijk digitale stappen in het kader van vindbaarheid op internet.

Geef een reactie