Hardlopen in Feanwâlden

FEANWÂLDEN - In september start in Feanwâlden een cursus hardlopen voor beginners. Ervaren hardlopers kunnen trainen bij de hardloopgroep. Op zaterdagmorgen 14 september start in Feanwâlden een nieuwe groep met Beginnen met Hardlopen. Deze beproefde manier om te leren hardlopen bestaat uit een verantwoorde trainingsopbouw onder deskundige begeleiding en met wekelijkse trainingsschema’s. In zeven trainingen gaan de deelnemers van 1 naar 20 minuten hardlopen. Daarna is er een testloopje en dan is het verrassend wat de nieuwe hardlopers in een paar maanden kunnen leren. De trainingen duren anderhalf uur en beginnen om 9.30 uur. 

Meer ervaren hardlopers kunnen zich aanmelden voor de hardloopgroep die op dinsdagavond 3 september van start gaat. In het voorjaar is deze sportieve en gezellige trainingsgroep gestart als vervolg op de beginnerstrainingen. We zetten nu door met een programma van zeventien trainingen op dinsdagavonden tot de kerstvakantie. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. De trainingen duren anderhalf uur en beginnen om 20.00 uur.

De beide groepen staan onder leiding van trainster Reina Hes. Deelnemers kunnen zich aanmelden via www.sportdorpfeanwalden.nl of 06 5122 1165.

Geef een reactie