GPTV gaat LIVE met veel sport en cultuur

LEEUWARDEN – Vanaf 1 september start GPTV met regelmatige Live-uitzendingen. Hoofdzakelijk zal het gaan om live-verslaggeving van sportwedstrijden en evenementen, maar daarnaast is er ook ruimte voor culturele manifestaties. In feite kan het ieder evenement zijn, van voetbal, ijshockey, korfbal, paardenconcours, popconcert of straatfestival.

Als het maar interessant is voor een breed publiek en er aantrekkelijke televisie van kan worden gemaakt.

GPTV gaat hiervoor samenwerken met Podium in Heerenveen.

Podium beschikt over alle technische faciliteiten voor live-registratie, een satellietwagen voor de nodige verbindingen en GPTV is het enige commerciële bedrijf in Fryslân dat over een zendvergunning beschikt.

Kortom, een ideale combinatie om deze regionale commerciële zender uit te bouwen tot een compleet mediabedrijf.

GPTV blijft de dagelijkse nieuws-uitzendingen verzorgen vanuit haar studio in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Podium werkt natuurlijk meestal vanaf locatie, maar heeft daarnaast de beschikking over een studio en uitzendstraat in Heerenveen. Hier zullen ook aanvullende programma’s op het gebied van sport en cultuur worden gemaakt.

Podium is nog op zoek naar enkele ervaren sportverslaggevers met verschillende disciplines maar biedt ook kansen aan aankomende jonge talenten, neem contact met ons op. Organisatoren en sportbestuurders die hun evenement of sportwedstrijd in beeld willen, mogen zich ook in Heerenveen melden. (info@PodiumBV.nl)

GPTV heeft op basis van het innovatieve karakter van deze uitzendingen subsidie aangevraagd bij het Fries Mediafonds.

Geef een reactie