Finalisten vijfde editie OndernemersPrijs Noordoost Friesland bekend

Friesepaardenconcoursen DokkumDOKKUM – De drie finalisten die vrijdag 21 juni aanstaande op het terrein van het Concours Hippique Dokkum zullen strijden om de OndernemersPrijs Noordoost Friesland zijn bekend! Altenburg & Wymenga ecologisch onderzoek uit Veenwouden, ASN Installaties uit Dokkum en Taxicentrale Waaksma uit Kootstertille, zijn door de voorselectie gekomen. Maar liefst 17 bedrijven uit regio Noordoost Friesland hadden zich aangemeld als kandidaat voor de ondernemersprijs. Een record aantal ten opzichte van voorgaande jaren. De OndernemersPrijs Noordoost Friesland wordt gesteund door de regiomarketingcampagne Dwaande.

Bedrijfsbezoek door deskundige jury Maandag 10 juni aanstaande zal de jury een bedrijfsbezoek brengen aan de drie finalisten. De jury bestaat dit jaar uit: Arie Aalberts (burgemeester gemeente Datumadiel), Hans Konst (Gedeputeerde Provincie Fryslân), Wijnand Fijnvandraat, PTH Groep (winnaar 2011 & Dwaande ambassadeur), Erik Nicolai
(Rabobank Noordoost Friesland) en Wouter de Groot (Kamer van Koophandel). Dit bedrijfsbezoek is, naast de pitch tijdens de finale in Dokkum, doorslaggevend voor het winnen van de Ondernemersprijs.

Kom vrijdag 21 juni naar de uitreiking Naast de uitreiking van de ondernemersprijs is deze avond een uitstekend netwerkmoment voor ondernemers en bestuurders uit Noordoost Friesland. Wilt u deze netwerkavond bijwonen? Meld u aan via de website: www.ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl of door een e-mail te sturen naar
info@ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl. Net als voorgaande jaren wordt er een spraakmakend entertainmentprogramma verzorgd.

De finalisten maken kans op een uitgebreid prijzenpakket De regio Noordoost Friesland heeft zich ten doel gesteld om zichzelf nadrukkelijker op de bedrijfseconomische kaart van Friesland te zetten. Om het ondernemerschap in de regio te stimuleren hebben een aantal ondernemers uit de regio Noordoost Friesland het initiatief genomen voor deze prijs. De ondernemersprijs levert je behalve een kritische bedrijfsanalyse door een deskundige jury, ook een interessant prijzenpakket en de nodige publiciteit op! De winnaar van de Ondernemersprijs Noordoost Friesland ontvangt naast eeuwige roem de ‘Bonifatius Bokaal’ gemaakt door Hans Jouta en een uitgebreid mediabudget.

Geef een reactie