CD-presentatie Stanton in Asteriks

Stanton 35LEEUWARDEN – Neem je oordoppen mee, want dit kan weleens de hardste CD-presentatie van 2013 zijn. Stanton gaat op vrijdag 14 juni laten horen hoe rock ’n roll moet klinken. Support is er van Buffalo Roam en No Harm Done. De deuren openen om 20:00 uur, toegang is vijf euro. Kaarten zijn in de voorverkoop online en bij King Kong Records te Leeuwarden verkrijgbaar.

De afgelopen vijf jaar was er een simpele formule voor een geslaagde rock ’n roll avond. Verzorg een podium, richt daar een paar lampen op en vul dit aan met een paar monitoren. Bel vooraf met Jolmer, Peter, Jan of Simon – de vier rockers van Stanton – en het dak gaat er gegarandeerd af. De grote vraag bleef altijd: hoe kan ik dit feestje thuis dunnetjes over doen? Op deze vraag gaan de heren vanavond luid en duidelijk een antwoord geven tijdens de presentatie van hun debuutalbum.

Om de avond nog wat meer glans te geven wordt het voorprogramma verzorgd door de vrienden van Stanton: No Harm Done en Buffalo Roam. No Harm Done is een nieuwe hard rockende stonerformatie uit Sneek die in augustus 2012 het eerste levenslicht zag. Met de nodige ervaring in voorgaande bands draaien deze mannen er hun hand niet voor om de zaal volledig klaar te stomen.

Dat Buffalo Roam dit kan, hebben we in Asteriks zelf in het verleden ook al kunnen waarnemen. Met hun heerlijke grooves en stuwende drums staan ze garant voor een mooie rockshow. De feestelijke avond van hun bevriende band Stanton kan er alleen maar voor zorgen dat ze allemaal nog een stapje extra doen om geen spat van onze zaal heel te laten.

Podium Asteriks is een Leeuwarder podiuminitiatief dat zich richt op aanstormend talent. Het biedt wekelijks plek aan getalenteerde bands en acts uit Friesland en omgeving. Zij worden aangevuld met optredens uit binnen- en buitenland. 

Geef een reactie