Be Quick 2 tegen Hardegarijp 2, De wesp

SAM_5512

SAM_5513SAM_5487SAM_5483SAM_5494

 

 

 

 

DOKKUM – Nou mènsen, danke voor de grote belangstelling voor het artikeltsje van vorige week. Ik hew nog nooit suveul bezoekers op é site had. Sundagavond vloog de teller tot groote hoogten. Leuk!! Heerke wu vandaag naar de wedstried van ’t tweede dus sùdoende bin ik weer aan’t skrieven. Deze keer gebeurde d’r niet veul eigenaardigs maar’t was wel vervelend dat d’r steeds een wesp om oans heen vloog. Kiek, Be Quick het gewoan goed speult, Vooral in de eerste helft. Drie skitterende goals! In de tweede helft kregen ze wat meer problemen maar toch nog de vierde d’r in, GEWELDIG.

Jammer dat d’r ook even vochten werd op het veld. Dèr is deze sport niet veur bedoeld.

Nou jaa, verder hew ik dus probeert die verrekte wesp op de foto te setten. Ik dacht dat ik hem één keer in ’t vizier had en toen ik knipte was d’r vut. Toch is de foto wel moai wurden want, Kees zat op de achtergrond. Dat is toch een fotogenieke gast, of niet?

Heerke smookte nog maar ’s een sigaretsje en al met al hewe we naar een leuke wedstried sitten te sien. Die wesp meldde h’m self persoanlijk na de wedstried toen ik aan de AA sat. Hew ik hem toch nog skiite kinnen… Die foto.

Gegroet,

Harmen Poortman

Eerder: http://www.harpoenmedia.nl/nieuwsberichten/2013/be-quick-1-tegen-o-n-t-1-de-tribune/

Vervolg: http://www.harpoenmedia.nl/nieuwsberichten/2013/be-quick-1-broeksterboys-1-de-kontsjes-fan-be-quick/

Geef een reactie