5e Oltimerfestival twijzelerheide

TWIJZELERHEIDE - Voor de vijfde achtereenvolgende keer wordt in Twijzelerheide het Oldtimerfestival gehouden. Op zaterdag 31 augustus staat het dorp weer in het teken van het gezelligste Oldtimerfestival van het Noorden, bij de vorige editie mochten we 6000 bezoekers ontvangen.

Op het terrein van Gerke van der Land aan het Wyldpaed Oost 2 worden tussen de boomwallen onder meer demonstraties grasbaanraces gehouden. Daar doen 150 coureurs aan mee, onder wie vele plaatselijke favorieten van toen, in samenwerking met de classic 50cc grasbaanteam . Heb je wel eens geprobeerd om en wheely te maken? Een nieuwe attractie op het Oldtimerfestival is een echte wheely-simulator . Dit is een echte motorfiets die je op het vermogen van de motorfiets echt het voorwiel in de lucht moet trekken om zo het ideale balanspunt op te zoeken voor de perfecte wheely.

Daarnaast zijn er verschillende activiteiten. Er is een (onderdelen) en curiosa markt, palingroken en antieke ijscowagens. Verschillende brommer-, motor-, vrachtwagen-, auto- en tractorclubs, trucks, Amerikaanse Mack trucks komen er de voertuigen tentoonstellen. Omdat we ons lustrum vieren zijn er hele dag helikopter vluchten te boeken vanaf 9 uur, wie wil er nou niet een keer boven zijn eigen huis vliegen.

Omdat de organisatie er een feest van wil maken voor het hele gezin, zijn ook kinderen van harte welkom. Speciaal voor hen zijn er onder meer een zweef, draaimolen,schiettent, quadbaan, mega grote schommel over de Pingo, rodeostier, kop van jut en de mini-bungee-jump. Overdag zal er de hele dag muziek in de tent aanwezig zijn. Het evenement wordt ’s avonds afgesloten met een geweldige show van de top 40 band Exposure. De entree ’s avonds is € 5,00.

Om 21.30 zal er net als vorig jaar weer een spectaculaire vuurwerk show afgestoken worden. Het terrein is vanaf 10.00 open. De toegang voor volwassenen is € 7.00. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Ook alle attracties zijn gratis, met uitzondering van de quadbaan. Meer informatie over het Oldtimerfestival Twijzelerheide te verkrijgen op de website:

WWW.OLDTIMERFESTIVALTWIJZELERHEIDE.NL

Geef een reactie