oldtimerfestival twijzelerheide maakt datum bekend

DE WESTEREEN – Voor de vierde achtereenvolgende keer wordt in Twijzelerheide het Oldtimerfestival gehouden.Op zaterdag 1 september staat het dorp weer in het teken van het gezelligste oldtimerfestival van het noorden, bij de vorige editie mochten we 5000 bezoekers ontvangen. Op het terrein van Gerke van der Land aan het Wyldpaed Oost worden tussen de boomwallen onder meer demonstraties grasbaanraces gehouden. Daar doen 150 coureurs aan mee, onder wie vele plaatselijke favorieten van toen, dit jaar voor het eerst in samenwerking met de classic 50cc grasbaanteam.

Daarnaast zijn er verschillende activiteiten. Er is een (onderdelen) en curosie markt, palingroken, een echte traditionele broodbakker een antieke ijscowagen. Verschillende vrachtwagen, auto-, en tractorclubs oa Keep them Rolling,Parijs Dakar trucks,Amerikaanse Mack truck,s komen er de voertuigen tentoonstellen. De Friese modelclub houdt er wedstrijden met radiografisch bestuurbare auto’s gestreden wordt er om de LE Grand Prix du Meijberg.

 

Omdat de organisatie er een feest van wil maken voor het hele gezin, zijn ook kinderen van harte welkom. Speciaal voor hen zijn er onder meer een zweef, draaimolen, quadbaan, klimwand, trampolines, clowns en een minikermis.

Overdag zal er de hele dag muziek in de tent aanwezig zijn.Het evenement wordt ’s Avonds afgesloten met een geweldige show van de top 40 band Traxion en Bertus entree ’s Avonds gratis .

Het terrein is vanaf 10.00 open. De toegang voor volwassenen is €7. Kinderen mogen gratis mee. Ook alle attracties zijn gratis, met uitzondering van de quadbaan.

Geef een reactie