Organisatie Kollumer Kat Kuier vordert

KOLLUM – Daar zijn we weer, weer een stukje opgeschoten in het organiseren van de Kollumer Kat Kuier. We kunnen stellen dat de muziek die we wilden voor de nodige wandelvitaminen voor de kuieraars hebben vastgelegd. Het betreft muziek van blaaskapel tot shantykoor tot trekzak spelers. We kunnen stellen variatie genoeg. Nu nog de locaties vaststellen.

Uiteraard hopen we dat er nog mensen zijn die zich vrijwillig melden om een (uurtje) deuntje te spelen of een act kunnen doen om de wandelaars en het publiek aangenaam te kunnen verpozen op de route en zo de sfeer van de tocht te verhogen. Dus meld je aan op www.kollumerkat.nl.

We zijn nog druk bezig met enkele partijen te praten om activiteiten onderweg te organiseren, de uitkomsten hiervan hopen we binnenkort bekend te kunnen maken.

Je merkt dat we nog steeds zonder argewaasje druk doende zijn met de divedaasje. Opnieuw willen wij een oproep doen aan mensen die zich als vrijwilliger willen melden voor bijvoorbeeld verkeersregelaar of als je een opleiding hebt gehad als EHBO´er, je hiervoor op te geven. Dit kan ook telefonisch onder nummer 0511 454001. Je bent van harte welkom.

Graag herinneren wij je nog even aan de radio uitzending van RTV NOF op 5 februari jl. w.i. we de aftrap hebben gegeven voor de inschrijving van de Kuier. In die uitzending zei Hendrikje,

RTV NOF stelt een prijs beschikbaar voor degene die het leukst verkleed de Kuier zou lopen. Dus ga voor die prijs. De inschrijving staat nu 3 weken open en het loopt lekker, we zijn nog niet op het aantal wat we graag willen maar daar gaan we voor, dus geef je op voor deze mooie en tevens gezonde kuier.

Graag hadden wij de route definitief bekend willen maken maar er zijn een paar knelpuntjes die we eerst opgelost willen hebben voordat we de route op de site bekend maken. Maar we gaan er van uit jullie in het volgende verslag hierover meer te kunnen melden.

Zo zie je maar weer ben je op de hoogte van de ontwikkelingen van de Kollumer Kat Kuier,

Want ons motto is nog steeds geen sluier over de Kuier.

Geef een reactie