Fryske musicnight goed voorbereid, pompeblèdenkoorts stijgt

LEEUWARDEN – In de volksmond wordt de Fryske Music Night het grootste dorpsfeest Fan Fryslan, genoemd, en het evenement waar iedereen altijd tegen het einde van het jaar naar uitziet, logisch, want de sfeer met al die Friezen onder elkaar is uniek te noemen en dit jaar wordt helemaal speciaal, want de De Fryske Music Night vindt voor de 5e keer plaats!

Met dit jaar De 3 J’s, George Baker, Willeke Alberti, Die Twa, Griet Wiersma, De Kast, Elske DeWall, Piter Wilkens, Danny Panadero, Scrum, Lois Lane, Wout Zijlstra en de Fryske Popstars: Dewi, & Kim, maar ook De Hûnekop, het Fryske Cash project en de Doelleazen. De Friese Top coverband Boulevard doet wederom de artiestenbegeleiding.

Het is dit jaar nieuw dat we nu 3 finalisten van de “3 minutes of Fame” actie laten optreden, het publiek op lokatie kiest zelf de winnaar! Hou de site en de Leeuwarder Courant in de gaten wanneer de inschrijving voor deze Friese Talentenjacht van start gaat! De dresscode voor deze jubileumavond is blauw, wit en rood en/of pompeblêden!

Bussen rijden door de hele provincie om mensen op te halen en thuis te brengen; kosten euro 9,50 pp. Routes en meer info over tickets op: www.fryskemusicnight.nl 

Lokatie: WTC Expo-Heliconweg te Leeuwarden. aanvang 20:00uur, duur ongeveer 4 uur. www.wtcexpo.nl

Geef een reactie