Expo Noordoost Fryslân, grootste editie in haar geschiedenis!

DOKKUM РDe opbouw van het grootste plattelandsevenement van Friesland is van start gegaan; Expo Noordoost Frysl̢n! Vorige week is gestart met het verdelen van rijplaten over het evenementen terrein aan het Harddraverspark in Dokkum. Deze week worden de grote aluhallen opgebouwd. Het enorme tentencomplex zal ruimte bieden aan de ruim 140 standhouders die zich inmiddels hebben aangemeld. Een record aantal in de ruim vijfentwintigjarige Expo geschiedenis! Op donderdag 6 oktober wordt Expo Noordoost Frysl̢n officieel geopend door de nieuwe voorzitter van MKB Nederland, de heer Biesheuvel. Vanaf 17.30 uur is Expo Noordoost Frysl̢n toegankelijk voor het publiek en kunt u een kijkje komen nemen op de beursvloer.

Wat is er te doen tijdens Expo Noordoost Fryslân?
Expo Noordoost Fryslân is een regionale consumentenbeurs voor jong én oud. Iedere dag bieden de ruim 140 exposanten unieke producten, de nieuwste noviteiten en leuke snuisterijen aan op hun stands. Het exposanten aanbod is zéér gevarieerd en uitgebreid. Binnenkort wordt de speciale Expo Noordoost Fryslân krant huis aan huis verspreid in Noordoost Friesland. Hierin vindt u het uitgebreide Expo programma, een overzicht van de exposanten en plattegronden. Iedere dag worden er verschillende lifestyle shows op het grote podium gegeven. Live muziek, spetterende (dans)demonstraties en entertainment (ook voor kinderen) zal niet ontbreken tijdens de Expo. Ook de innerlijke mens wordt goed verzorgd; hapjes, drankjes, koffie, thee en volledige maaltijden zijn te verkrijgen in de grote horeca hal.

Speciale ondernemersavond met de heer Biesheuvel

De ondernemersavond zal donderdag 6 oktober vanaf 17.30 uur van start gaan in een speciaal aangeklede Expo tent. Gedurende deze netwerkavond, welke wordt georganiseerd door de ONOF, kunnen ondernemers uit heel Noordoost Fryslân netwerken en presentaties bijwonen. Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht en kan via uw ondernemersvereniging of via www.expo-nof.nl. Er worden honderden ondernemers verwacht en het beloofd een prachtige avond te worden.

Tweede Kamerlid Lutz Jacobi gastspreker tijdens het GRATIS Symposium
Tijdens het symposium op vrijdagochtend 7 oktober 2011 zullen diverse gastsprekers ingaan op het Dwaande-thema onder leiding van Rendert Algra, voorzitter van De Unie. Tweede Kamerlid mevrouw Lutz Jacobi (PvdA) is hoofdgastspreker en zal onder andere samen met Niek Geelhoed (Kabel Noord), Roelof Kuik (Thús Wonen), Eise van der Sluis (Achtkarspelen) en Jelle Boerema (Kollumerland c.a.) het programma inhoudelijk verzorgen. Deelname aan het symposium is GRATIS, vooraf opgave is verplicht in verband met de catering. Het volledige programma, actueel nieuws, gastsprekers en het aanmeldformulier vindt u op de Expo website: www.expo-nof.nl.

Volg de Expo Noordoost Fryslân via twitter
Ook nieuwsgierig wat er allemaal achter de schermen gebeurd voorafgaand en tijdens de Expo? Via onze Expo twitter: www.twitter.com/ExpoNOF blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

Geef een reactie