De nieuwe manier van complete beveiliging

De Observatiecontainer

Dokkum – Een terrein of evenement beveiligen wordt in Nederland een steeds groter probleem. Gereedschappen en/of materialen – denk aan bijvoorbeeld cv-ketels – worden gestolen of vernield. Dit levert niet alleen een fors aantal schadeposten op, maar ook veelal een financiële strop. Daarom is de observatie container ontwikkeld. De ultieme manier als het gaat om kwaliteitsbeveiliging van o.a. bouwplaatsen, terreinen, bedrijfspanden en evenementen.

Unieke combinatie

De observatie container is een unieke combinatie van een optimaal beveiligde zeecontainer die tevens ruimte biedt aan opslag, schaft en/of kantoorruimte. De vier hoogwaardige kleurencamera’s en bewegingmelders (beide met radius van 60 meter) staan op een vier meter hoge kantelbare mast die bovenop de container is gemonteerd. De container is geïsoleerd en standaard voorzien van een kunststof scheidingswand, kozijn met raam en deur, verwarming en verlichting. Zodra de dubbele stalen deuren gesloten zijn is de observatie container volledig hufterproof.

Draadloos

De ingebouwde bewegingsdetector werkt samen met het inbraaksignaleringsysteem waardoor er bij onraad twee afzonderlijke signalen draadloos worden doorgegeven aan een meldkamer (en desgewenst aan de de beheerder). De installatie vernielen of meenemen heeft geen nut, omdat de beelden elders in Nederland worden opgeslagen. Bij spanninguitval zorgen de ingebouwde accu’s voor maximaal 72 uur voeding.

Geef een reactie