Armaggedon in Damwâld!

DAMWOUDE – Het gaat maar door in de Dantumadiel, na het succesvolle Freeze Forze festival, is het nu de beurt aan het Hardcore evenement Armaggedon. Op zaterdag 26 februari 2011 zal Armaggedon in sporthal de Boppeslach te Damwâld plaatsvinden. Spectaculaire optredens van o.a. Payback, The Uninvited, Terminal en Headbanger. Deuren gaan open om 21:00 uur. Entree €10,-.

Het Armageddon concept van SQ8 wordt in deze setting mogelijk gemaakt door een groep jongeren uit De Westreen, jongerenraad Dantumadiel ism het het Jongerenwerk van Stichting welzijn Het Bolwerk en Boven Holland Entertainment.

Opvallend is dat de DJ’s van The Uninvited en Payback de vrouwen van zich af moeten slaan, sinds de boekingen binnen stromen. Veilig over straat is daarom ook niet meer mogelijk. Deze mannen hebben hun sporen welverdiend in de hardcore scene. Verwachting is dan ook dat ze vanaf het eerste uur het dak eraf zullen spelen.

Payback word gezien als één van de hardste hardcore dj’s in zijn regio. Deze zeer getalenteerde gozer gaat in het dagelijkse leven schuil onder de naam Willem Eilander en heeft al vele boekingen op zijn naam staan.

Payback stond net als vorig jaar in de line up van het Sq8 concept: Armageddon. Hier heeft hij zich absoluut in de kijker gespeeld en dwong daarmee een plekje af op de Kingdom Core-stage van Xplode 2010. Deze eer kreeg hij samen met zijn goede vriend The Uninvited.

The Uninvited staat bekend om zijn harde sound die hij veelvuldig door de speakers laat knallen. Dit zal hij deze avond zeker weer gaan waarmaken.

Deze dj draait uit liefde voor de muziek en weet iedereen helemaal gek te maken. Don’t miss The Uninvited guest!

Armageddon heeft in Headbanger de perfecte hoofdact binnen gehaald en zal er voor zorgen dat er niks meer van de zaal over word gehouden.

Een kleine greep uit het draaiarchief van deze real hardcore soldier: MoH, Thunderdome, Dominator, Megarave, Decibel, Beter Kom je niet, Project Hardcore etc etc. Niet alleen in het binnenland maar ook in het buitenland heeft deze man een grote naamsbekendheid opgebouwd. Dit resulteerde in een aantal grote boekingen van over de grens.

Terminal & Vavaculo

Deze heren timmeren de laatste tijd keihard aan de weg. Zo stonden deze dj maatjes samen op grote evenementen met als klap op de vuurpijl de main events Dominator, Thunderdome en Master of Hardcore.

Spontaan, jong, super getalenteerd en een enorme drive zijn de sleutelwoorden tot het succes van deze mix-technische hardcore dj’s.

Mc Out of Control

Marcel van der Veen is een zeer getalenteerde mc die zichzelf steeds populairder maakt. Met zijn eigen gemaakte teksten dwingt hij veel respect af.

Armageddon een hard einde van februari!

Geef een reactie