‘Fryske Music Night 2011’ gaat door en line-up bekend!

Leeuwarden – Verkoop gestart van de kaarten voor de Fryske Music night 2011. En de line-up is bekend.

3 J’s, Elske Dewall, Willeke Alberti en George Baker o.a. op de Fryske Music Night 2011 ‘Jubileumeditie’.

Bussen vanuit geheel Fryslân – Dresscode Pompeblêden – Zingen van de schermen –Talenten in 3 minutes of Fame – Tribute to…?

Het sluimerde al in de wandelgangen, maar het is een feit, de 5e editie van de Fryske Music Night 2011 gaat door! Dit, volgens de organisatie, dankzij 50 donateurs en een aantal nieuwe sponsoren. De datum is zaterdag 26 november a.s. De3 J’s, George Baker, Willeke Alberti, Die Twa, De Kast, Elske DeWall, Piter Wilkens, Danny Panadero, Scrum, Wout Zijlstra en de Fryske Popstars: Dewi, & Kim, maar ook De Hûnekop en de Doelleazen zien we dit jaar op het podium; oftewel er zal nóg meer Frysk talent op de Fryske Music Night te zien zijn, dan vorige edities. De Friese band Boulevard doet net zoals de andere jaren de begeleiding van de artiesten.

Laatste stem bij publiek.

Er zijn enkele nieuwe items, waaronder, a Tribute To.. en de Held van…, tevens is de ‘Fryske Talent Night’ oftewel, de LC 3 minutes of Fame actie uitgebreid naar 3 finalisten, het publiek op lokatie heeft de laatste stem wie deze prestigieuze talentenwedstrijd zal winnen.

Marc de Bruin:  “Wie de 4e niet- Friese artiest gaat worden, houden we nog even geheim, evenals wie naast Syb de co- presentatie gaat doen. De afgelopen editie was dit Ellen Ten Damme, maar we hebben wederom een zeer charmante presentatrice gevonden. We zijn blij dat we medio april het besluit hebben kunnen nemen  om de voorbereidingen te gaan starten voor dit ‘op en top’ Friese evenement. We hebben een hele hoop leuke ideeën en het zal een Fryske Music Night worden met prachtige momenten met, zowel bestaand als nieuw talent, meezingen met de teksten op de schermen, 3 minutes of Fame.. ….. Enfin…….teveel om op te noemen, we hebben er echt zin in”

Geen prijsverhoging tot 5000 kaartjes!

De kaartverkoop start 25 juni a.s. en de advertentiecampagnes starten in de laatste week van augustus. Ondanks de BTW-verhoging op kaartjes van 6% naar 19%, zijn de prijzen gelijk gebleven aan de vorige edities. Dit is mede te danken aan de sponsoren, leveranciers en de donateurs. (De prijsverhoging gaat wel in boven de 5000 verkochte tickets!) Daarnaast zijn ook de kortingen op afname van grotere aantallen tickets hoger geworden, zodat het aantrekkelijker wordt om 1 persoon veel tickets te laten kopen, voor bijvoorbeeld buurt, vrienden, café, bedrijf o.i.d.

Paulusma-reizen uit Drachten heeft verschillende routes uitgezet, zodat Friezen uit alle hoeken van Fryslân gewoon met de bus kunnen komen!

De dresscode voor deze jubileumavond is blauw, wit en rood en/of pompeblêden! Meer info op www.fryskemusicnight.nl

Kaartverkoop start via www.fryskemusicnight.nl en www.dutch-music.com. Op zaterdag 25 juni a.s. start de kaarverkoop.

Ticketprijzen:   

  • Staan: actieprijs:  euro 34,00  (excl. Servicekosten) – na 5000 tickets: euro 37,50 (excl. Servicekosten)
  • Zitten: actieprijs: euro 43,00  (excl. Servicekosten) – na 5000 tickets: euro 46,50 (excl. Servicekosten)             

Bussen rijden door de hele provincie om mensen op te halen; kosten euro 9,50 pp. Routes en meer info over tickets in grote aantallen met extra voordelige kortingen op: www.fryskemusicnight.nl         

Geef een reactie