‘Strawelte de Moofie’ in It Badhus in De Westereen

DE WESTEREEN – 17 December aanstaande presenteert Strawelte haar film ‘Strawelte de Moofie’ in It Badhus in De Westreen. De documentaire is de langste videoclip ooit en laat de geschiedenis van de beroemde punkband op geheel eigen wijze zien. De exclusieve premiére van de 61 minuten durende videoclip, die gemaakt is door Herman Zijlstra, die ook de clip ‘Moaie Eagen’ (kryst editie) regiseerde, wordt gelanceerd om één minuut voor negen (20.59u).

Voorafgaand aan de film organiseert It Badhus de Music Matching Day, hierbij kan iedereen die geïnteresseerd is in het maken van muziek workshops volgen in allerlei disciplines. De workshops starten om 16.00u. Aansluitend op de door It Badhus verzorde maaltijd start de ‘Moofie’. Na afloop van de film sluit de band The Heatmachine de avond spetterend af. Wegens verwachte drukte raden wij aan om op tijd aanwezig te zijn.

Line-up

De dag begint met de Music Matching Day, hierbij worden workshops gegeven in: Gitaar spelen, drummen, zang, nummer opnemen, samenspelen, band promotie, optreden en een workshop trance door DJ Willem de Vries. Alles wat je maar wilt leren als beginnende of gevorderde muzikant.

Na afloop van de workshops gaat Strawelte de Moofie in premiére, gevolgd door de Heatmachine; dansbaar, opzwepend en energiek, zo wordt de indie disco van The Heatmachine vaak omschreven. Met haar gitarist/zanger, drumster, fuzz-toetsenist, bas synth speler, saxofonist/percussionist en backing zangeressen een wat ongebruikelijke bezetting. Maar het is dan ook ongebruikelijke muziek. Maar luister en oordeel vooral zelf!

Geef een reactie