Noordoost Friese gemeenten weer samen naar Bedrijven Contactdagen

DOKKUM РNet als vorig jaar gaan de Noordoost Friese gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Kollumerland c.a. en Tytsjerksteradiel samen naar de Bedrijven Contactdagen. De voorbereidingen voor het Ondernemersplein Noordoost Frysl̢n zijn onlangs opgestart door de gemeenten en de deelnemende bedrijven. Nieuw is dat er dit jaar een aparte website komt voor de Noordoost Friese deelnemers. Vorig jaar werd al gebruik gemaakt van Twitter, die wordt ook dit jaar weer ingezet. De Bedrijven Contactdagen vinden op 23 en 24 maart 2011 plaats in Leeuwarden.

Eerste voorlichtingsavond

Op 8 december a.s. om 20.00 uur organiseren de gemeenten in Old Dutch te De Westereen, een eerste informatiebijeenkomst voor alle geïnteresseerde Noordoost Friese ondernemers. Op die avond worden ook de plannen onthuld voor een website, waar de ondernemers alle praktische informatie rond het Ondernemersplein NOF 2011 kunnen vinden. Deze website is vanaf begin 2011 te vinden via www.bcd-nof.nl. Ook zijn de voorbereidingen van het Ondernemersplein NOF net als vorig jaar te volgen via www.twitter.com/nofatbcd.

Regionale netwerk versterken

Het gezamenlijke plein biedt ondernemers uit de vijf gemeenten de kans hun regionale netwerk te versterken. Daarnaast wordt gezamenlijk publiciteit aan het plein gegeven. De vorige jaren was het Ondernemersplein Noordoost Fryslân het grootste plein van de Bedrijven Contactdagen.

Geef een reactie