Insane in De Westereen!!

DE WESTEREEN – Op vrijdag 19 november 2010 opent poppodium It Badhûs opnieuw zijn deuren voor de Hollebatsers jûn. It Badhûs in De Westereen zal op deze avond letterlijk op zijn kop worden gezet! Daar zorgen onder andere de bands Posthuman, Last Days of Slavery, Loaded Roulette, Illuminati en Mundane wel voor. Kortom een avond om het haar te doen schudden. Deuren gaan om 20:00 uur open, de entree bedraagt €4,-.

Posthuman is een band opgericht in 1999 door de twee neven Rich Bevan en Josh Doherty. Ze hebben een platencontract bij Seed Records in Londen en touren dankzij hen door heel Europa en de UK. De band Last Days of Slavery heeft kort geleden een nieuwe single uitgebracht genaamd “Dwangarbeid”te downloaden op hun site. De band bestaande uit vier leden treed onder andere op in café Mukkes, De Buze, Grand café de Reebok, Iduna, poppodium Romein en De Gloppe. Loaded Roulette (bestaande uit de tweede generatie van v.d. Ploeg uit De Westereen) is in 2009 van de vloer gekomen door de twee broers Henri en Auke Sybe. Ze hebben al meegedaan aan het Freezeforze festival, Kleine prijs van Fryslan en het FNP concert en hopen natuurlijk op nog veel meer! Illuminati is ontstaan in 2008 door een jamsessie bij Tom. Door deze jamsessie is het idee ontstaan om een band te beginnen, maar dan zijn er natuurlijk ook meer bandleden nodig. Een nieuwe zoektocht was begonnen met als resultaat Illuminati!
De als coverband begonnen Mundane, besloot in 2007 eigen nummers te schrijven en hiermee op te treden. Met een eigen songwriter was de band compleet. De 6 koppige (Harlinger) band werkt naar eigen zeggen nog steeds goed en is dan ook druk bezig met hun tour. “ Hoe kan een muziek stijl, zo hard en aanwezig, metal worden genoemd?”

Geef een reactie